Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На окружній дорозі встановлять контейнери для сміття та громадські туалети

На окружній дорозі встановлять контейнери для сміття та громадські туалети

Головний санітарний лікар області Тетяна Колпакова в ході робочої наради з питання ремонту окружної дороги запропонувала встановити вздовж проїзної частини однотипні контейнери для сміття та громадські туалети. «Хотілося б запропонувати установку єдиних форм контейнерів для сміття і єдиних форм громадських туалетів, щоб вигляд їх був більш цивілізований», - заявила вона.

Пропозицію головного санітарного лікаря підтримав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін: «Робити так, щоб там не було звалищ, сміття. Збільшити кількість знаків з проханням підтримувати чистоту навколо дороги. Принаймні, біля цих знаків я ніде сміття не бачив. Може бути, є сенс поставити контейнери 8-кубові для сміття або менше, як це запропонувала Тетяна Михайлівна Колпакова». 

Тетяна Колпакова також повідомила, що, починаючи з вересня, санепідслужбою було винесено близько 60 розпорядчих документів, заходів реагування, штрафів і закриття об'єктів. «За результатами останнього об'їзду, який відбувся минулого тижня, було виявлено ряд зауважень на території Харківського і Дергачівського районів області, Жовтневого, Орджонікідзевського і Червонозаводського районів міста. Зауваження стосувалися несанкціонованих звалищ та відсутності у суб'єктів підприємницької діяльності контейнерів для збору сміття і договорів на його вивіз», - зазначила головний санітарний лікар.