Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін оглянув нову дорожню техніку і пересувний ваговий комплекс на окружній дорозі

Михайло Добкін оглянув нову дорожню техніку і пересувний ваговий комплекс на окружній дорозі

15 грудня голова ХОДА Михайло Добкін, його заступник Валентин Дулуб, а також начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Костянтин Микуленко у ході робочої наради оглянули дорожню техніку, яка працює на зимовому утриманні окружної дороги.

За інформацією Служби автомобільних доріг України, за кошти обласного бюджету придбано 15 комплектів піскорозкидального та снігоочисного обладнання, яке встановлюється на шасі автомобіля «КрАЗ». Загальна сума закупівель становить 2 млн. 680,5 тис. грн., один комплект коштує 178,7 тис. грн.

На даний момент переобладнано 8 автомобілів КрАЗ, крім того, на переобладнанні знаходиться ще 7 автомобілів. Усього за ділянкою дороги навколо Харкова закріплено 28 одиниць техніки, при необхідності передбачено виділення додаткових машин.

Що стосується пересувного вагового комплексу, то, як повідомив заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, такі комплекси планується використовувати на в'їздах у місто, щоб обмежити в'їзд важких машин. Всього для повного забезпечення необхідно 6 таких комплексів, ще 5 планується закупити. Вартість пересувного комплексу - 265 тис.грн. Орієнтовно на придбання та установку ППВК необхідно витратити більше 2 мільйонів гривень, тоді як вартість одного стаціонарного вагового комплексу становить близько 5 мільйонів гривень.