Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Валках розпочав роботу круглий стіл «Валківські регіональні ініціативи»

У Валках розпочав роботу круглий стіл «Валківські регіональні ініціативи»

Сьогодні у місті Валки розпочав роботу круглий стіл «Валківські регіональні ініціативи», у якому беруть участь посадові особи органів місцевого самоврядування та місцевої влади району, представники правоохоронних органів, депутати районної та міської рад, лідери молодіжних організацій району, відповідні служби району, представники органів самоорганізації населення та ЗМІ.

Як підкреслив на початку роботи круглого столу голова Валківської районної ради Олександр Холодний, в такому форматі ініціативні мешканці району збираються вперше, аби обговорити нагальні питання життя і розвитку свого регіону.

У ході круглого столу голова Валківської райдержадміністрації Микола Малявін і Валківський міський голова Валерій Скрипниченко виступили з доповідями про налагодження ефективності праці щодо соціально-економічного розвитку населених пунктів та підвищення якості життя мешканців району.

Зокрема, Микола Малявін повідомив про ряд перспективних інноваційних проектів, які розробляються зараз на території району, а також про взаємодію усіх гілок влади і допомогу з боку Харківської обласної адміністрації.

Валерій Скрипниченко в свою чергу відзначив високі результати роботи Валківської міської ради, яка за підсумками конкурсу «Краща сільська, селищна, міста районного значення рада» посіла перше місце.

У ході засідання було озвучено ініціативу в майбутньому в такому ж форматі збирати і представників бізнесу району.