Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Переробка сільськогосподарської продукції має стати самостійним напрямком у розвитку сільського господарства в регіоні. Михайло Добкін

Переробка сільськогосподарської продукції має стати самостійним напрямком у розвитку сільського господарства в регіоні. Михайло Добкін

Паралельно з відродженням села та удосконаленням роботи всього сільськогосподарського напрямку важливу роль в серйозному поліпшенні економічних показників регіону може зіграти переробка сільськогосподарської продукції. Про це в ході прямого ефіру на обласному радіо в програмі «Зворотний зв'язок» сказав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

«Сьогодні в Харківській області використовуються далеко не всі можливості сільського господарства області. Але ж сільське господарство - одне з пріоритетних напрямків розвитку і життя регіону, - підкреслив він.

- Я вважаю, що переробка сільськогосподарської продукції має стати самостійним напрямком у розвитку сільського господарства в регіоні. Напрямом, який створить нові робочі місця».

Керівник області акцентував, що цю ініціативу повинні підхопити як села, так і міста.«До цього процесу повинні підключитися міста, які здатні постачати висококваліфіковану трудову силу для поки ще нового виду діяльності - поглибленої переробки сільськогосподарської продукції», - підкреслив Михайло Добкін.