Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін задовільно оцінив під час навчань рівень взаємодії всіх структур

Михайло Добкін задовільно оцінив під час навчань рівень взаємодії всіх структур

Підбиваючи підсумки навчання органів управління і сил цивільного захисту Харківської області, голова ХОДА Михайло Добкін відзначив у цілому нормальну організацію і взаємодію всіх структур і сказав, що з поставленим завданням впоралися всі служби. «При виникненні подібної ситуації від дій кожної людини на об'єкті підвищеної небезпеки залежить доля і життя людей, - зазначив Михайло Добкін. - Роботу місцевої влади, служб цивільної оборони, а також військових я оцінюю задовільно».  

Виявлені недоліки не носять глобальний характер, але, тим не менш, є важливою ланкою. Це посилення матеріально-технічної бази та забезпечення засобами індивідуального захисту не тільки військових і співробітників МНС, а й співробітників МВС, санітарно-епідеміодогіческой служби і цивільного населення.

«Подібні навчання будуть проведені на всіх потенційно небезпечних об'єктах області, - підкреслив Михайло Добкін. - У всіх районах, де розташовані такі об'єкти, має бути чітке розуміння взаємодії всіх служб, беруть участь у ліквідації наслідків різних надзвичайних ситуацій».