Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Студенти та молоді вчені отримали стипендії Харківського міського благодійного фонду Юрія Сапронова

Студенти та молоді вчені отримали стипендії Харківського міського благодійного фонду Юрія Сапронова

Сьогодні в Харківському національному університеті ім.Каразіна заступник голови ХОДА, засновник однойменного Харківського міського благодійного фонду Юрій Сапронов вручив студентам і молодим викладачам ВНЗ іменні стипендії. Стипендіатами Харківського міського благодійного фонду Юрія Сапронова вже в сьомий раз стали 12 студентів технічних спеціальностей і четверо молодих вчених.

Віце-губернатор привітав студентів і аспірантів та адресував їм такі слова:

«Сфера, яку ви для себе обрали, не дає швидких і видимих результатів, у тому числі і матеріальних. Вже зараз країні не вистачає якісних «технарів», які можуть працювати в промисловості і виробництві, а як відомо, прикладної науки не існує без фундаментальної науки, яку ви осягаєте в стінах університету. Тому хочу побажати, в першу чергу, терпіння дочекатися і досягти тих високих результатів, якими ви обов'язково будете винагороджені».

Харківській міський благодійний фонд Юрія Сапронова і національний університет ім.Каразіна також підписали рамкову угоду на 2011 рік, згідно з якою наступного року кількість стипендіатів збільшиться до 21.