Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наше завдання - не дати загинути великим ремонтним підприємствам Харківщини. Михайло Добкін

Наше завдання - не дати загинути великим ремонтним підприємствам Харківщини. Михайло Добкін

Незважаючи на те, що більшість великих ремонтних підприємств Харківської області, як і всієї України, орієнтовані на потреби армії і зараз отримують дуже мало замовлень, не можна дати цим підприємствам загинути, - підкреслює голова ХОДА Михайло Добкін. Коли економічна ситуація в країні зміниться на краще, саме вони можуть стати додатковим джерелом для істотного поповнення обласного бюджету.

«У нас є ряд підприємств, які випускають нову продукцію з нуля, і у них є певні перспективи. Якщо підприємства працюють на енергетику, вони мають завантаження на роки вперед і тільки збільшують портфель замовлень. Але є цілий ряд ремонтних підприємств, велика частина з яких була зосереджена на колишньому військовому комплексі і працювала виключно на потреби армії.

Наше завдання - не дати загинути цим підприємствам, тому що рано чи пізно і у Міністерства оборони, і в Управління залізниці з'являться гроші, а от бази, якщо підприємства і трудові колективи ми втратимо, вже не буде. Для нас, жителів Харківської області, дуже важливо, щоб ці ремонтні підприємства збереглися саме в нас, адже вони дозволять нам бути першими, коли ситуація вже буде вирівнюватися»,- підкреслив під час брифінгу за підсумками візиту на Чугуївський авіаційний ремонтний завод голова ХОДА Михайло Добкін.