Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області освоюється 20 мільйонів гривень на газифікацію, отриманих за договором з НАК «Нафтогаз України»

У Харківській області освоюється 20 мільйонів гривень на газифікацію, отриманих за договором з НАК «Нафтогаз України»

У ході спільного засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно - господарського активу області перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв підкреслив, що необхідно більш активно продовжувати роботу з газифікації населених пунктів Харківської області.

«Особистої уваги і участі керівників районів вимагає газифікація населених пунктів області відповідно до договору між НАК «Нафтогаз України» та обласною державною адміністрацією. З 50 мільйонів гривень 20 мільйонів вже виділені і освоюються, тому необхідно завершити тендерні процедури на суму, що залишилася, визначити переможців і щільно працювати з керівниками дочірніх структур НАК «Нафтогаз України» щодо введення структур в експлуатацію»,- підкреслив Володимир Бабаєв.

Також він наголосив на необхідності активізувати роботу з ремонту і реконструкції об'єктів ЖКГ.

«Найважливішим завданням на сьогодні залишається повністю освоїти кошти з усіх джерел фінансування на заплановане будівництво і капітальні ремонти об'єктів ЖКГ. У першу чергу йдеться про реконструкцію каналізаційних колекторів у містах Чугуєві, Балаклеї і Краснограді, будівництво дюкера у Вовчанську, будівництво очисних споруд в Зачепилівському та Шевченківському районах та ряд інших робіт першочергової важливості», - підкреслив Володимир Бабаєв.
 

Теги