Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Експозиція Харківської області нагороджена Дипломом Міжнародної виставки-ярмарки „Подмосковье 2010” за активну участь

Експозиція Харківської області нагороджена Дипломом Міжнародної виставки-ярмарки „Подмосковье 2010” за активну участь

Харківська офіційна та ділова делегація взяла участь в Міжнародній виставці-ярмарку „Подмосковье 2010”, що проходила в період з 23 – 25 вересня 2010 року у виставковому центрі „Крокус - Сіті”. За результатами виставки експозиція області була нагороджена Дипломом організаторів Міжнародної виставки-ярмарки „Подмосковье 2010” за активну участь.  

Було проведено презентацію Харківської області, де представлено ділові та інвестиційні пропозиції харківських підприємств, стенди та рекламні матеріали яких були експоновані в рамках стенду Харківської області. Особливу увагу ділові кола Московської області приділили експозиції ВАТ «Турбоатом», ДП «Електроважмаш», ВАТ «Автрамат», ВАТ „ХТЗ”. Під час огляду Харківської експозиції Губернатором Московської області Борисом Громовим, йому було вручено пам’ятні подарунки від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна.


На стенді Харківської області було проведено низку ділових переговорів за участю керівництва Московської і Харківської областей, представників Міністерства промислової політики України. За результатами було досягнуто домовленість щодо проведення в м. Харків «Днів Московської області» під час яких планується підписання Програми торговельно-економічного, науково-технічного і культурного співробітництва на 2010-2012 роки, а також Плану заходів до неї.