Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область планує обмінятися з Вірменією бізнес-делегаціями

Харківська область планує обмінятися з Вірменією бізнес-делегаціями

У ході зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Вірменія в Україні Андраніком Манукяном голова ХОДА Михайло Добкін запропонував організувати двосторонній обмін бізнес-делегаціями, що буде сприяти зміцненню економічних зв'язків між Харківщиною та Вірменією.

«Ми плануємо підготувати спільний обмін бізнес-делегаціями: одні поїдуть до Вірменії, а інших ми на найвищому рівні зустрінемо тут. Я особисто зустрінусь з бізнесменами, щоб вони розуміли, що для нас важливі будь-які інвестиції незалежно від їх розміру.

У нас з Вірменією нас є дуже багато спільного, що відсутнє у наших взаєминах з іншими країнами. У нас дуже схожий менталітет: ми всі родом з Радянського Союзу; у нас є можливість розмовляти однією мовою, що теж важливо. У нас дуже схожі і проблеми, і досягнення, тому нашому бізнесу буде максимально зручно адаптуватися у вас, а вашому - у нас», - підкреслив голова області.

Також у ході зустрічі Михайло Добкін відзначив, що Харківська область дуже зацікавлена у регіональному співробітництві з окремими провінціями Вірменії. Зокрема, мова йде про Єреван.