Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулись обласні змагання з легкоатлетичного кросу серед учнів ПТНЗ Харківської області

Відбулись обласні змагання з легкоатлетичного кросу серед учнів ПТНЗ Харківської області

23 вересня в парку імені Артема відбулись перші в цьому навчальному році обласні спортивні змагання з легкоатлетичного кросу серед учнів професійно-технічних навчальних закладів. В заході взяло участь 37 команд, усього 405 спортсменів. На церемонії відкриття змагань учасників привітали начальник Харківського обласного управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олексій Савченко та головний суддя змагань, керівник фізичного виховання Харківського професійного ліцею машинобудування Віктор Купріянов.

На дистанції 500 метрів серед дівчат перемогла учениця Старосалтівського професійного аграрного ліцею Зеленцова Світлана з результатом 1,31 сек., другий результат – 1.40 показали  учениця Харківського вищого професійного училища будівництва Вікторія Ширко та учениця Харківського професійного поліграфічного ліцею Анастасія Сімченко.
На дистанції 1000 метрів серед юнаків перше місце посів учень Харківського професійного ліцею швейного і хутрового виробництва Іван Мряченко, його результат 2.58 сек., друге місце на рахунку учня Центру професійно-технічної освіти №3 Віталія Бондаря з результатом 2.59.
Високий рівень спортивних досягнень продемонстрували команди:
по І групі
І місце – Центр професійно-технічної освіти №3,
ІІ місце – Харківський професійний монтажно-будівельний ліцей,
ІІІ місце – Харківське вище професійне училище №6.
по ІІ групі
І місце – Куп’янське вище професійне училище №27,
ІІ місце – Старосалтівський професійний аграрний ліцей,
ІІІ місце – Люботинський професійний ліцей залізничного транспорту. 

Теги