Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулося друге засідання Харківської обласної виборчої комісії

Відбулося друге засідання Харківської обласної виборчої комісії

21 вересня відбулося друге засідання обласної виборчої комісії. В ході засідання був затверджений розподіл обов’язків між головою, заступником голови, секретарем та членами комісії з доповненнями; графік чергувань членів виборчої комісії у приміщені розташування комісії. Крім того, був затверджений єдиний кошторис видатків на підготовку і проведення виборів депутатів Харківської обласної ради 31 жовтня 2010 року, а також закріплені члени обласної виборчої комісії за містами обласного значення та районами Харківської області.

Також під час засідання було розглянуто питання про підготовчу роботу щодо утворення одномандатних мажоритарних округів у містах обласного значення та районах, а також встановлення їх меж; залучення Харківською обласною виборчою комісією фахівців, технічних працівників для організаційного, правового, технічного забезпечення здійснення повноважень комісії.

Як повідомив голова обласної виборчої комісії Олександр Русанов, на підготовку і проведення виборів у Харківську обласну раду необхідно 3,5 мільйонів гривень, з яких 2,6 млн.грн. піде на виготовлення бюлетенів.