Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Азербайджанському культурно-освітньому центрі «Достлуг» відбулось урочисте відкриття нового навчального року

В Азербайджанському культурно-освітньому центрі «Достлуг» відбулось урочисте відкриття нового навчального року

19 вересня в Азербайджанському культурно-освітньому центрі «Достлуг» Харківського обласного товариства азербайджансько-української дружби «Достлуг» відбулось урочисте відкриття нового навчального року. В одинадцятий раз двері Центру відчиняються не тільки для його вихованців, а й для всіх харків’ян, бажаючих вивчати азербайджанську мову і літературу, історію Азербайджану, національні традиції та звичаї азербайджанського народу.  

Учнів та їх батьків, викладачів і всіх присутніх привітали начальник Управління внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Харківської обласної державної адміністрації Володимир Зінченко, представники Головного управління освіти і науки облдержадміністрації, Харківської міської ради, Дзержинської районної у м. Харкові ради.
Голова товариства «Достлуг» доктор технічних наук, професор Мурад Омаров и член Правління доктор фізико-математичних наук Ельдар Велієв нагородили дипломами та грошовими преміями переможців олімпіади, яка відбулась у Центрі наприкінці 2010 навчального року. 15 випускникам Центру 2010 року, які вступили до вищих навчальних закладів м. Харкова, вручені Подяки та сувеніри. 

Теги