Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ще у 10 школах Харкова будуть введені уроки гольфу

Ще у 10 школах Харкова будуть введені уроки гольфу

Як повідомив голова Харківської облдержадміністрації, перший віце-президент Федерації гольфу України Михайло Добкін, ще у 10 школах Харкова будуть введені уроки гольфу. «Розуміючи, що заняття гольфом в перших 10 школах, які вже отримали необхідне обладнання, дасть позитивний ефект, була оплачена покупка обладнання ще для 10 шкіл. Таким чином, 20 харківських шкіл найближчим часом будуть мати можливість навчати дітей цій прекрасній грі», - зазначив Михайло Добкін.

За словами заступника голови ХОДА Юрія Сапронова, закуплене обладнання дозволить проводити тренування як в приміщенні, так і на вулиці. Дане обладнання розроблено в США спеціально для шкіл, дошкільних навчальних закладів, таборів і дозволяє отримати основні навички гри в приміщеннях, зовсім не потребують переобладнання, а також у природних умовах шкільних дворів. На базі Superior Golf Club було організовано навчання з методики викладання гри в гольф для вчителів загальноосвітніх шкіл. Заняття в перших 10 школах почнуться з 1 жовтня, ще в 10 - орієнтовно з січня 2011 року.

«Упевнений, багато хто з дітей, які будуть займатися гольфом в школах, уже навесні почнуть займатися в дітячій академії Superior Golf Club», - зазначив Юрій Сапронов.