Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін відкрив у Краснограді Великий Слобожанський ярмарок

Михайло Добкін відкрив у Краснограді Великий Слобожанський ярмарок

Сьогодні в рамках святкування 245-річчя Харківської області у Краснограді голова ХОДА Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов і віце-прем'єр-міністр України Віктор Слаута в урочистій обстановці відкрили Дев'ятий Великий Слобожанський Ярмарок.

«Сьогодні на Красноградській землі велике свято - сьогодні ми відкриваємо Великий Слобожанський ярмарок, а також вшановуємо ветеранів за їх героїчний подвиг, який вони здійснили 67 років тому. Неможливо не любити нашу землю, неможливо не захоплюватися людьми, які живуть на Слобожанщині. Це працелюбні, успішні, цілеспрямовані люди. У нас немає з вами іншого шляху, крім як вивести нашу країну в число лідерів європейських і світових держав, і ми це зробимо. У тому, що у нас це вийде, немає ніяких сумнівів», - з такими словами звернувся до присутніх Михайло Добкін. 

Крім керівництва області та представників міської влади, також на Слобожанський ярмарок приїхали члени 12 офіційних іноземних делегацій, які напередодні брали участь у Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи».