Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Повністю забезпечили потребу в асигнуваннях на оплату праці та енергоносії бюджетних установ тільки 4 райони області

Повністю забезпечили потребу в асигнуваннях на оплату праці та енергоносії бюджетних установ тільки 4 райони області

За інформацією Головного фінансового управління ХОДА, яка подана на обласну селекторну нараду, місцеві органи влади при затвердженні відповідних бюджетів повинні були виконати вимоги статті 43 Закону України «Про Державний бюджет України на 2010 рік» та забезпечити в повному обсязі потребу в асигнуваннях на оплату праці та спожиті енергоносії бюджетних установ. При затвердженні місцевих бюджетів області вимоги статті 43 виконали лише Дергачівський та Харківський райони. Незабезпеченість по заробітній платі та енергоносіях бюджетних установ області складала 221,7 млн.грн., з них по заробітній платі 158,2 млн.грн. та енергоносіях 63,5 млн.грн.

Протягом поточного року місцевими органами влади проводилась робота по зменшенню обсягу незабезпеченості, в результаті якої станом на 1 вересня року вона зменшилась на 46,6 млн.грн. і складає 175 млн.грн., в тому числі по заробітній платі 113,7 млн.грн., по енергоносіях - 61,3млн.грн.

На сьогодні повністю виконали вимоги ст. 43 чотири райони із 34 районів та міст: Барвінківський, Дергачівський, Зміївський та Красноградський.

Теги