Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Володимир Бабаєв до Дня області вручив найвидатнішим жителям регіону державні та обласні нагороди

Володимир Бабаєв до Дня області вручив найвидатнішим жителям регіону державні та обласні нагороди

Перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв і голова Харківської обласної ради Сергій Чернов вручили нагороди Верховної Ради, Кабінету Міністрів, а також почесні знаки і грамоти обласної ради найбільш видатним жителям Харківської області.

«Слобожанщина славиться, перш за все, своїми людьми. Саме завдяки людям наш працьовитий край і знаходиться на заслуженій вершині  тих досягнень, які прославляють не тільки Слобожанщину, але і всю Україну. Ми пишаємося вами, вашими досягненнями. Не даремно урядові нагороди отримують наші мешканці, і за останні роки лауреатами державних премій у галузі науки, техніки, архітектури, будівництва, охорони здоров'я, освіти стають в основному наші земляки. Тільки в минулому році було 34 таких людини. І ми сподіваємося, що і цього року буде не менше.

Я від імені Михайла Марковича Добкіна хочу привітати всіх вас з Днем області. Здоров'я вам, щастя, благополуччя, будьте завжди попереду і завжди досягайте тих завдань, які перед собою поставили. Зі святом!», - з такими словами Володимир Бабаєв звернувся до присутніх.

У свою чергу Сергій Чернов відзначив величезний вклад жителів Харківщини у процвітання регіону.

«Харківщина має величезний промисловий потенціал, високорозвинену науку і освіту, сільське господарство. Але найголовніше наше багатство - наші земляки, які з покоління в покоління працюють на цій землі, люблять її, вкладають всі свої сили і душу, щоб Слобожанщина ставала багатшою і красивішою.

Хотів би, щоб це свято набуло особливого значення, дало нам сили рухатися далі, творити на нашій землі і з гордістю говорити: «Я живу на Харківщині!». Бажаю всім здоров'я, миру, добра, процвітання вашим родинам і нашій улюбленій малій батьківщині», - сказав Сергій Чернов.