Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Найкращий тенісист України Сергій Стаховський провів у Харкові майстер-клас для дітей та спортсменів-колясочників

Найкращий тенісист України Сергій Стаховський провів у Харкові майстер-клас для дітей та спортсменів-колясочників

15 вересня в Харкові Сергій Стаховський зіграв з юними вихованцями різних спортивних клубів Харкова, а також з тенісистами-колясочниками. Під час майстер-класу, який був організований заступником голови ХОДА Юрієм Сапроновим, харківські спортсмени отримали можливість не лише зіграти з кращим тенісистом України, а й отримати від нього в подарунок ракетки за хорошу гру.

«Приїхати сюди вдруге було дуже цікаво. Мені завжди дуже приємно допомогти комусь, особливо дітям, тому що самому мені, коли я був маленьким, так і не вдалося пограти з Медведєвим, хоча я дуже цього хотів і заздрив тим, у кого була така можливість. Тому мені приємно зіграти з кимось, якщо моєму партнерові по грі це допоможе.Тим більше, що навіть п'яти-шестирічні діти відбивають м'ячі з азартом в очах. Всі хдітей, які тут були, чекає велике майбутнє, якщо вони цього хотітимуть», - зазначив Сергій Стаховський у ході брифінгу за підсумками майстер-класу.

«Сергій - перша ракетка країни. Це унікальна людина, яка після вакууму в чоловічому українському тенісі виграла вже 4 турніри. Величезне йому спасибі, оскільки я добре розумію, наскільки це важко для професійного тенісиста - знайти добу або дві, щоб приїхати в інше місто, пожертвувати спілкуванням з батьками, з близькими. А для дітей це, звичайно ж, дуже важливо. Як Сергій сам сказав, він у дитинстві мріяв відбити кілька м'ячів Медведєва. Нашим діткам пощастило, вони відбивали м'ячі і сестер Бондаренко, і Віктора Кутузова, і Маші Коритцевої, і Сергія Стаховського. Напевно, далі в плані ветерани - Кафельников, Медведєв»,- повідомив у свою чергу Юрій Сапронов.