Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Печенізьке поле» - фестиваль талантів та відкритих сердець. Михайло Добкін

«Печенізьке поле» - фестиваль талантів та відкритих сердець. Михайло Добкін

«Печенізьке поле» - фестиваль талантів, відкритих сердець і позитиву, який відрізняє нашу країну від багатьох інших. Все, що я бачив на фестивалі до початку концерту, було для мене з одного боку одкровенням, а з іншого - підтвердженням внутрішнього розуміння того, що ми - класна країна», - заявив в ефірі програми обласного радіо «Зворотний зв'язок» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. 

Губернатор переконаний, що люди, які віддають свій особистий час і талант на підтримку того, чому навчилися у батьків, а батьки - у своїх батьків, творять чудеса, тому що багато речей, зроблені їх руками, - це маленькі твори мистецтва. «Я спробував вчора деякі речі робити сам. Я намагався на гончарному колі виліпити глечик для вареників. Здавалося, це так просто, але ні, виявилося, все дуже складно. Один неправильний рух - і все вже криво і неправильно. Я спробував працю ковалів, і тепер розумію, чому ковані вручну вироби так дорого коштують і так високо цінуються», - поділився враженнями голова ХОДА. 

Михайло Добкін також оцінив високий рівень запрошених музичних виконавців, і зазначив, що над X ювілейним фестивалем «Печенізьке поле» доведеться поламати голову - яким його зробити, щоб він перевершив усі попередні.