Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протягом світлового дня вантажівки зможуть відстоятися на окружній

Протягом світлового дня вантажівки зможуть відстоятися на окружній

В Харкові планується дозволити вантажному транспорту доступ на міські дороги лише у вечірній час. Протягом світлового дня, коли жарко і асфальт практично розплавлений, вантажівки зможуть відстоятися в спеціальних «кишенях» на окружній дорозі. Будівництво таких стоянок планується передбачити після закінчення будівництва кільцевої дороги. Про це заявив в ефірі програми «Час влади» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.  

«Це розвантажить наші дороги, зменшить кількість транспортних заторів, а також дозволити уникнути додаткового навантаження на дорожнє покриття. Будуть організовані спеціально обладнані місця для автомобілів і умови для відпочинку водіїв. Ми зробимо все, щоб місто мало можливість розвантажити дороги, і водіям було комфортно», - зазначив губернатор.

«На сьогоднішній день створення паркувальних кишень - це додаткова умова для Облавтодору. Ми будемо намагатися зробити все можливе, щоб ця робота була здана разом з усією окружною дорогою », - додав заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.