Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми крок за кроком наводимо порядок на ринку обігу металобрухту. Михайло Добкін

Ми крок за кроком наводимо порядок на ринку обігу металобрухту. Михайло Добкін

У  Харківській області триває робота з впорядкування ринку вторинного металу. Уже до кінця року будуть створені прозорі для всіх учасників ринку правила, за якими можна буде легально працювати в цій сфері. Про це в ході програми «Час влади» на обласному телебаченні повідомив голова ХОДА Михайло Добкін.  

«Сьогодні ми крок за кроком наводимо порядок на цьому ринку. Нас намагаються звинуватити в тому, що ми хочемо влаштувати переділ на ринку збору металобрухту, але ми знаємо, яким шляхом йдемо, дуже упевнені в своїх діях і до кінця цього року доб'ємося дуже серйозних результатів. Принаймні будуть створені абсолютно зрозумілі й прозорі для всіх учасників ринку правила, а ті, хто будуть їх порушувати, не будуть мати можливості працювати», - підкреслив голова області.

За словами Михайла Добкіна, до нинішнього моменту ринок обігу металобрухту був охоплений корупцією, оскільки багато компаній, які працювали в цій сфері нелегально, мали високопоставлених покровителів, завдяки яким у пунктах прийому металобрухту можна було здати все, аж до військових снарядів.