Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Потрібно готувати Харків до Євро-2012 таким чином, щоб городянам було комфортно жити в ньому. Володимир Бабаєв

Потрібно готувати Харків до Євро-2012 таким чином, щоб городянам було комфортно жити в ньому. Володимир Бабаєв

Основні питання, які необхідно вирішити Харкову в ході підготовки до Євро-2012 - це проблеми житлово-комунального господарства, а також ремонт і будівництво доріг, - підкреслює перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв.

«Головне завдання наше на сьогодні - працювати в усіх напрямках. Для цього виділяються досить великі гроші безпосередньо містом Харковом з міського бюджету. Сьогодні починають працювати державні програми в галузі ЖКГ: «Питна вода», реформа житлово-комунального господарства, ремонт житлового фонду і так далі. Що стосується доріг, то це процес трудомісткий, і нам ще і в 2011, і в 2012 році потрібно буде активно працювати в цьому напрямку. Зокрема, нам потрібні транспортні розв'язки, які робляться по кілька років. Але перед нами і не стоїть завдання все зробити за один рік, потрібно готувати місто таким чином, щоб харків'янам було все зручніше і зручніше жити в ньому», - підкреслив Володимир Бабаєв.

Також він зазначив, що всі спортивні об'єкти і аеропорт будуть повністю готові вчасно. Зокрема, всі бетонні роботи в аеропорту будуть завершені вже в цьому році, а в наступному буде готова вся інфраструктура. Також наступного року планується відкрити кілька нових міжнародних рейсів.

«Сьогодні ведуться активні переговори з німецькими, швейцарськими, британськими авіалініями для того, щоб авіарейси з цих держав вже в 2011 році були спрямовані до Харкова», - повідомив Володимир Бабаєв.