Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина обов’язково співпрацюватиме з аграріями Росії. Віталій Алексейчук

Харківщина обов’язково співпрацюватиме з аграріями Росії. Віталій Алексейчук

Аграрії Харківщини не лише вивчатимуть сільськогосподарський досвід регіонів Російської Федерації, які межують з нашою областю, а й впроваджуватимуть з ними тісну співпрацю з питань реалізації готової продукції. Про це заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук наголосив під час прес-конференції учасників міжнародного науково-практичного семінару «День поля – 2010».  

«Проведення таких семінарів я вважаю дуже корисним і важливим, оскільки краще один раз побачити, ніж багато разів почути, і це як ніде інше вірно у сільському господарстві - треба нашим фахівцям на власні очі бачити досягнення кращих господарств, щоб потім цей досвід привносити у свою роботу, - підкреслив Віталій Володимирович.

- І особливо важливо це сьогодні, коли вся наша країна повернулася обличчям до села і працює над його відродженням. З усіх можливих питань Харківщина обов’язково співпрацюватиме з аграріями Росії».

Нагадаємо, в роботі міжнародного науково-практичного семінару беруть участь фахівці різних галузей сільськогосподарського виробництва з Росії, України та Сербії.