Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До середини вересня поточного року в Харківську область надійдуть перші кошти на реконструкцію філармонії

До середини вересня поточного року в Харківську область надійдуть перші кошти на реконструкцію філармонії

Щоб повністю закінчити роботи з реконструкції Харківської обласної філармонії, необхідно 140 мільйонів гривень. Якщо б ця сума була в наявності, то об'єкт був би зданий вже до кінця 2011 року.

Як зазначив під час брифінгу за підсумками огляду робіт з реконструкції філармонії голова ХОДА Михайло Добкін, про фінансування цього об'єкту з обласного бюджету не йдеться. На даний момент вже проведені переговори з керівництвом країни, і перші надходження коштів з державного бюджету очікуються вже найближчим часом.

«Я думаю, що фінансування відкриється до середини вересня, і в цьому році на даний об'єкт буде направлено 7 мільйонів 380 тисяч гривень. Це та сума, на яку можуть розраховувати будівельники і планувати свої дії так, щоб виконати ті роботи, які необхідно зробити до початку зими. У наступному році ми будемо добиватися фінансування даного об'єкту окремим рядком в бюджеті», - повідомив він.

У 2011 році планується отримати з держбюджету близько 50 мільйонів гривень, а суму, що залишилася, отримати і освоїти в 2012 - першій половині 2013 року.