Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Найближчим часом у сел. Червоний Донець буде зданий в експлуатацію багатофункціональний спортивний комплекс

Найближчим часом у сел. Червоний Донець буде зданий в експлуатацію багатофункціональний спортивний комплекс

Найближчим часом у сел. Червоний Донець (Балаклійський район) намічена здача в експлуатацію сучасного багатофункціонального спортивного комплексу, який побудований на кошти Газопромислове управління «Шебелинкагазвидобування». Про це в інтерв'ю ІА «Status Quo» повідомив заступник начальника Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту - начальник управління у справах фізичної культури та спорту Харківської облдержадміністрації Геннадій Хохлов.

До комплексу входять ігровий зал, зали боротьби, боксу, тренажерний зал, 25-метровий басейн, сауна, інші приміщення для медико-відновних процедур, баскетбольні майданчики, тенісні корти, повнорозмірне футбольне поле, поле зі штучним покриттям. Поруч розташовані: база для веслування, гуртожиток на 200 місць, готель на 50 місць, харчоблок.

За словами Геннадія Хохлова, зараз вирішується питання про те, хто буде експлуатувати спорткомплекс. «Шебелинкагазвидобування» не має відповідних спеціалістів і не має коштів для експлуатації спортспоруд. Значить, цей комплекс нам треба брати на свій баланс, забезпечувати постійне завантаження споруд комплексу спортивними заходами і цим заробляти гроші на його утримання. Тоді ми зможемо забезпечити доступність комплексу для жителів цього району, в першу чергу, для дітей і молоді», - зазначив Геннадій Хохлов.

Також цього року заплановано капітальний ремонт басейну в Балаклії і стадіону «Авангард» в м.Зміїв, відновлення спортивно-тренажерних майданчиків у всіх районах Харкова, відновлення майданчиків зі штучним покриттям в м.Чугуїв і цілий ряд інших ремонтно-відновлювальних робіт за багатьма спортивним спорудам області, які заплановані саме на 2010 р.