Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Пріоритет для влади - боротьба з корупцією. Юрій Сапронов

Пріоритет для влади - боротьба з корупцією. Юрій Сапронов

Як повідомив в ефірі програми "Ранковий ексклюзив" заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов, для залучення інвестицій в Україну в першу чергу необхідно побороти корупцію.  "Найголовніше , що потрібно зараз зробити в Україні й те, що проголошує Президент України - боротьба з корупцією. Адже інвестор дивиться на країну як на потенційного партнера, куди він вкладе свої гроші, тому головне для нього - це відсутність корупції. З корупцією в нас у країні, на жаль, як і раніше проблема, але лінія Президента в цьому питанні тверда й ми на місцях її, безумовно, теж реалізуємо. Зараз у провадженні перебуває досить багато кримінальних справ по чиновниках різного роду", - підкреслив Юрій Сапронов.

Також заступник голови ХОДА звернувся до всіх жителів Харківщини із проханням повідомляти про прояви корупції в області.
"Моя приймальня прийме будь-який дзвінок, буде він стосуватися того, що в бабусі в селі украли каструлю на металобрухт і закінчуючи корупційними діяннями дільничного інспектора. Телефон приймальні - 700-22-71. Я твердо обіцяю, що всім цим справам буде даний хід і всі, що зателефонували побачать результати", - запевнив Юрій Сапронов.