Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Без сучасного аеропорту, хороших доріг, зручних п'ятизіркових готелів неможливо говорити про серйозні інвестиції. Михайло Добкін

Без сучасного аеропорту, хороших доріг, зручних п'ятизіркових готелів неможливо говорити про серйозні інвестиції. Михайло Добкін

Харківська область стрімко підвищує свою інвестиційну привабливість. Завдяки розвитку міської інфраструктури, яка необхідна іноземним бізнесменам для комфортної роботи в чужому регіоні, на Харківщині сподіваються привернути приплив іноземних інвестицій.

«Без сучасного аеропорту, хороших доріг, зручних п'ятизіркових готелів, без можливості нормального дозвілля не можна говорити про серйозні інвестиції. Люди, що мають гроші, звикли жити в хороших умовах, і якщо ми хочемо їх залучити до нас, ми зобов'язані надати їм такі умови. Багато що у нас було відсутнє з того, що вже давно звично для іноземців, і занадто неохоче вони до нас їхали. Зараз проблема за проблемою вирішується», - зазначив під час програми «Зворотний зв'язок» на обласному радіо голова ХОДА Михайло Добкін.

Також він підкреслив, що одне з основних вимог інвесторів - зручне сполучення - на Харківщині вже виконано завдяки відкриттю нового терміналу. У ході виконання майбутніх робіт з підготовки Харкова до Євро-2012 інвестиційна привабливість регіону буде тільки підвищуватися.