Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В селі Крисино відкриється дитячий садок

В селі Крисино відкриється дитячий садок

Сьогодні відбулася робоча нарада під головуванням заступника голови Харківської облдержадміністрації Юрія Сапронова щодо відкриття у с. Крисино Богодухівського району дошкільного дитячого закладу. У нараді взяли участь начальники профільних управлінь ХОДА та перший заступник голови Богодухівської РДА Олександр Кириченко. «Ми починаємо будівництво з 2 вересня за рахунок бюджету Богодухівського району і бюджету області. Благоустрій території дитячого садка, в тому числі будівництво спортивного та дитячого майданчиків буде проведено за рахунок позабюджетних коштів», - зазначив Юрій Сапронов. 

Як повідомив під час наради Олександр Кириченко, для відкриття дитячого закладу на 40 місць, який буде обслуговувати три села, необхідно 801 тис. грн. Зараз вже готова проектно-кошторисна документація, наявні технічні висновки та проведений тендер.

Нагадаємо, що під час особистого прийому громадян у Богодухівському районі до Юрія Сапронова звернувся сільський голова с. Крисино Володимир Шаров з проханням про відкриття у селі дитсадка. Для цього сільрада виділила приміщення старої школи. За словами сільського голови, в Крисино та навколишніх селах мешкає близько 100 дітей-дошкільнят. За ініціативою віце-губернатора дитсадок в с. Крисино було включено до соціально-еномічного плану розвитку області на 2010 рік. 

Теги