Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Куп'янську відкрилася книжкова виставка «Харківські видавці - районам області»

У Куп'янську відкрилася книжкова виставка «Харківські видавці - районам області»

Заступник начальника управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації Василь Жигалко та голова Куп'янської районної ради Сніжана Чернова сьогодні відкрили в центрі Куп'янська книжкову виставку - ярмарок «Харківські видавці - районам області».  

«Виставка - ярмарок «Харківські видавці - районам області» організована за ініціативою голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна. Вона повинна відвідати всі райони і міста Харківської області. Мета виставки полягає в тому, щоб наблизити книгу до жителів районів», - зазначив заступник начальника управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації.

На завершення офіційної частини відкриття виставки, за ініціативою голови Харківської облдержадміністрації, сім'ям, які взяли на виховання дітей з дитячих будинків, були вручені комплекти книг харківських видавців.

На виставці представлена продукція, яка найбільш затребувана напередодні нового навчального року - книги для дітей, учнів і студентів.