Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська обласна державна адміністрація проводить громадське обговорення проекту постанови Кабінету Міністрів України

Харківська обласна державна адміністрація проводить громадське обговорення проекту постанови Кабінету Міністрів України

З метою ефективного розподілу коштів, які передбачаються у державному бюджеті для державної фінансової підтримки громадських організацій, Міністерством економіки України розроблено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм і заходів, розроблених громадськими організаціями, для виконання яких надаватиметься державна фінансова підтримка».  

Враховуючи суспільну важливість зазначеного проекту, за дорученням Першого віце-прем'єр-міністра України Андрія Клюєва від 12.08.2010 р. № 17406/9/1-10 Харківська обласна державна адміністрація проводить його громадське обговорення.

Свої пропозиції до проекту Постанови Кабінету Міністрів України просимо направляти на електронну адресу Управління внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації vnutrpolit@ukr.net та за телефоном (факсом) 700-50-14.

Нагадуємо, що згідно п. 26 Постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання щодо забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 15.09.04 р. № 1378 анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.