Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Успіху у відновленні сільського господарства Харківщини можна досягти за досить короткий термін. Михайло Добкін

Успіху у відновленні сільського господарства Харківщини можна досягти за досить короткий термін. Михайло Добкін

Тваринництво в Харківській області, як і в інших регіонах України, в останні роки прийшло в занепад. Ця сфера має потребу в серйозних інвестиціях і впровадженні нових технологій. На думку голови ХОДА Михайла Добкіна, багато чому навчити харків'ян у цій галузі може досвід Бєлгородської області.

«Ми втратили серйозні позиції в цьому плані, і сьогодні Бєлгородська область для нас є гарним прикладом правильного ставлення до природних ресурсів. Причому ті успіхи, які сьогодні є у наших сусідів - Бєлгородської області, є прикладом не тільки для нас, але для інших областей Російської Федерації. Це не мої слова, це слова президента Росії Дмитра Медведєва.

Ми не повинні забувати, що менш ніж 10 років тому Бєлгородці приїжджали до нас, і тоді ще Євген Петрович Кушнарьов, будучи губернатором Харківської області, показував їм передові господарства нашого регіону.Тобто, успіху можна досягти за дуже короткі терміни: п'ять, сім, десять років - це не великий період для того, щоб повернути собі раніше втрачені позиції», - сказав Михайло Добкін.