Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська та Бєлгородська області підписали Протокол про співробітництво в інформаційній сфері

Харківська та Бєлгородська області підписали Протокол про співробітництво в інформаційній сфері

Сьогодні в Харкові відбулося підписання Протоколу про співпрацю між управлінням у справах преси та інформації Харківської обласної державної адміністрації та управлінням інформації та масових комунікацій Адміністрації Губернатора Бєлгородської області.

Згідно Протоколу, надалі між двома регіонами буде встановлений прямий зв'язок на рівні засобів масової інформації, які зможуть обмінюватися як друкованими, відео-та аудіо-матеріалами, так і інформацією в цілому. Становленню тісної співпраці в цій сфері будуть сприяти спільні круглі столи, конференції, а також семінари, майстер-класи і творчі поїздки.

Крім цього планується організовувати прес-тури і телемости між двома областями, а також реалізовувати спільні проекти засобів масової інформації в галузі житлово-комунального господарства, екології, освіти, мистецтва, культури, художньої творчості, в соціальній сфері.

«З сьогоднішнього дня у нас почнеться відлік того часу, який буде наповнений реальним творчим змістом між двома управліннями, а значить, і засобами масової інформації Бєлгородської та Харківської області. Це велика сила, яка при бажанні може багато чого досягти. Напевно, дуже символічно, що саме в день 67-ї річниці визволення нашого міста ми підписуємо цей документ», - зазначила в ході підписання протоколу начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич.