Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На станції метро «Холодна гора» відкрили пересадочний термінал

На станції метро «Холодна гора» відкрили пересадочний термінал

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін взяв участь в урочистому відкритті нового пересадочного терміналу на станції метро «Холодна гора» та разом із секретарем Харківської міської ради, виконуючим обов'язки Харківського міського голови Геннадієм Кернесом оглянув частину холодногірського житлового масиву і поспілкувався з місцевими жителями. 

Планується, що пересадочний термінал на станції метро «Холодна гора» дасть можливість розвантажити транспортний потік в цій частині міста, а також впорядкувати систему пасажироперевезень.Пересадочний вузол представляє собою критий павільйон з легких металоконструкцій, огороджений антивандальної сіткою. Посадка і висадка пасажирів здійснюється по терміналах, перед якими розташовані автоматичні турнікети на вхід і вихід.Основна система оплати проїзду заснована на електронній карті.

У перспективі подібні термінали планується побудувати біля станції «Метробудівників ім. Г.І. Ващенко», «Героїв Праці», «Пролетарської» і, можливо, «Радянській».