Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роботи із забезпечення протипожежної безпеки у військовій частині А 2467 організовані на високому рівні. Михайло Добкін

Роботи із забезпечення протипожежної безпеки у військовій частині А 2467 організовані на високому рівні. Михайло Добкін

Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін відвідав військову частину А 2467, яка розташована в селі Малинівка Чугуївського району. Усього в області знаходиться чотири особливо вибухонебезпечних об'єкта, які підпорядковані Міністерству оборони. Сьогодні голова області відвідав останній з них.

Як зазначив Михайло Добкін, на цьому об'єкті найменше проблем із протипожежною безпекою. Це в першу чергу пов'язано з високим рівнем організації робіт і професійним виконанням обов'язків керівництвом цієї частини. Єдиною проблемою, пов'язаною з протипожежною безпекою, була відсутність дороги, по якій пожежні підрозділи частини могли б оперативно реагувати на загоряння в лісі, який оточує частину. Ця проблема була вирішена оперативно, і навколо частини була побудована дорога протяжністю 5,8 кілометрів.

Михайло Добкін також відзначив, що в частині є кілька проблемних моментів, які не стосуються пожежної безпеки. Перший з них - це відсутність необхідної кількості палива для того, щоб дітей, які проживають у військовому містечку, доставляли до школи. До першого вересня це питання буде вирішено.

Друга проблема - це відселення 30 сімей, які проживають на території частини, тоді як кілька офіцерів і прапорщиків, які служать в частині, змушені винаймати житло в Чугуєві і Малинівці. З цього питання рішення буде прийнято в Міністерстві оборони.