Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У книжковому ярмарку беруть участь більше 20-ти українських та російських видавництв

У книжковому ярмарку беруть участь більше 20-ти українських та російських видавництв

Як повідомила начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич, мета книжкової виставки-ярмарку - популяризація вітчизняної книговидавничої продукції, а також забезпечення населення області якісними книгами за ціною виробників.У книжковій виставці-ярмарку бере участь більше 20-ти видавництв, у тому числі харківські «Ранок», «Фоліо», видавнича група «Основа», ТОВ «Клініком», «Аргумент принт», українські «БАО», Клуб сімейного дозвілля, «Біблекс», «Картографія», російські АСТ, ЕКСМО, Росмен.

Всього на ярмарку буде представлено більше 1200 найменувань книжок різних жанрів: детектив, жіночий роман, дитяча книга, народна медицина, юридична література, розвиваючі ігри для дітей, набори для творчості. У зв'язку з наближенням початку навчального року з 17 серпня по 30 вересня близько 50% асортименту книжкових виставок буде складати навчальна література. 
За словами Вікторії Маренич, виставка є постійно діючою. Через 10 днів вона переїде з Чугуєва до Куп'янська, а до кінця року побуває у всіх районах області.