Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кооперація промислових підприємств усередині регіону і всередині країни дозволить зрушити справи з мертвої точки

Кооперація промислових підприємств усередині регіону і всередині країни дозволить зрушити справи з мертвої точки

Сьогодні ряд харківських промислових підприємств або вже отримав нове керівництво, або отримає його найближчим часом. Про це в ефірі програми обласного державного радіо «Зворотний зв'язок» розповів голова ХОДА Михайло Добкін: «Ми можемо говорити про те, що сьогодні Уряд, виконуючи свої зобов'язання, дані під час візитів до нашого міста, або перераховує гроші безпосередньо, оплачуючи ті чи інші замовлення, або підбирає споживачів продукції для харківських підприємств. Мінпромполітики підшукує підприємства ынших выдомств, які готові закуповувати продукцію наших підприємств».  

Внутрішня кооперація всередині регіону, всередині країни дозволить зрушити з мертвої точки справи на, здавалося б, безнадійних підприємствах. Далі вступає в дію досвід, вміння, хватка і розум менеджера, керуючого підприємством.

«Найстрашніше - це нові борги на економічно активних підприємствах. Це говорить про те, що менеджмент даних підприємств не працює ефективно. Якщо врахувати, що більшість цих підприємств мають державну форму власності, ми можемо говорити про те, що держава найняла на роботу людей, нездатних навести порядок і добитися серйозного результату. Сьогодні ми повинні цю ситуацію виправляти »,- підкреслив Михайло Добкін.