Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підбиття підсумків проведення весняної посівної кампанії та організації збиральних робіт у Харківській області

Підбиття підсумків  проведення весняної посівної кампанії та організації збиральних робіт у Харківській області

Робота голів Борівський, Валківської, Дергачівської, Краснокутської, Нововодолазької, Першотравневої та Шевеченковской райдержадміністрацій з проведення весняної посівної кампанії та організації збиральних робіт визнана незадовільною.   Про це глава області повідомив 16 серпня у прямому ефірі програми «Зворотній зв'язок» обласного державного радіо.

«Я видав розпорядження попередити ряд керівників про оцінку їхньої роботи незадовільною. Ряду керівників районного рівня будуть винесені доган за недогляд у роботі. Є підприємства, які в своїх звітах повідомляли про позитивний хід роботи, але коли ситуація торкнулася збирання врожаю, виявилося, що весь врожай загинув. Тому, ці люди повинні понести покарання», - підкреслив голова ХОДА.

Як зазначив Михайло Добкін, ті керівники, які сумлінно ставилися до своїх обов'язків, реально оцінюючи ситуацію брали складні рішення, сьогодні можуть пишатися гарними результатами своєї роботи. Тому, з метою заохочення організованого проведення комплексу весняно-польових робіт, досягнення високих результатів з вирощування ранніх зернових і своєчасне збирання врожаю в 2010 році голова облдержадміністрації дав доручення про їх нагородження.