Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі заходи щодо підвищення протипожежної безпеки на вибухонебезпечних об’єктах вже виконано. Михайло Добкін

Всі заходи щодо підвищення протипожежної безпеки на вибухонебезпечних об’єктах вже виконано. Михайло Добкін

В рамках заходів з підвищення протипожежної безпеки на Харківщині особливу увагу було приділено військовим частинам, де зберігаються вибухонебезпечні об’єкти, - повідомив в ході селекторної наради з керівниками регіонів щодо протидії загрозі пожеж голова ХОДА Михайло Добкін.

«Особливу увагу було приділено вибухонебезпечним об’єктам, більшість з яких належить до відомства Міністерства оборони. Я особисто з Міністром оборони Михайлом Єжелем, який приїжджав до нас, відвідував Лозівський арсенал. Ми зустрічались з керівництвом цього арсеналу, з місцевими мешканцями і виробили низку рішень, які у найближчий час, після того, як спаде спека, будуть реалізовані для недопущення того, що там було в 2008 році», - підкреслив голова області.

Також він зазначив, що завдяки допомозі Кабінету Міністрів зараз вирішується питання переселення 125 сімей, які проживають на території Лозівського арсеналу.

Не залишені без уваги і інші небезпечні об’єкти Харківщини. Більшість із них Михайло Добкін вже відвідав особисто, після чого всі прийняті рішення вже виконуються. Так, усі без виключення арсенали регіону забезпечені додатковими запасами пального. Для цього в області виділено понад 60 тон дизелю та бензину.