Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’яни ознайомилися з роботою Програми інформатизації Дніпропетровської області

Харків’яни ознайомилися з роботою Програми інформатизації Дніпропетровської області

Члени Технічної ради Харківської облдержадміністрації на чолі з начальником відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату ОДА В’ячеславом Бур’яном відвідали з робочим візитом Дніпропетровську ОДА, де ознайомилися з впровадженням Програми інформатизації Дніпропетровської області та матеріально-технічним забезпеченням реалізації цієї програми.    

Як відзначила під час ознайомлення з технічними можливостями сучасного комп’ютерного забезпечення начальник управління інформаційно-комп’ютерного забезпечення Дніпропетровської ОДА Тетяна Шаповалова, фінансування цієї програми ведеться тільки за рахунок коштів обласного бюджету і складає від 4 до 9 млн гривень на рік. При цьому реалізація програми вже вийшла на такий рівень, що 3 – 4 млн витрачається тільки на підтримку створеної системи у життєздатному стані.

Розпочиналося створення системи з утворення каналів стійкого зв’язку спочатку на рівні всіх структурних підрозділів облдержадміністрації, а потім і між райдержадміністраціями. Сьогодні це вже вийшло на рівень селищних рад. А потім за допомогою створених каналів зв’язку почали впроваджуватися різноманітні програмні продукти, які дозволяють оптимізувати роботу ОДА по виконанню функцій виконавчої влади.