Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До складу управління у справах преси та інформації увійшли два відділи

До складу управління у справах преси та інформації увійшли два відділи

В роботі управління у справах преси та інформації ХОДА відбулося певне переформатування. Про це під час програми обласного державного радіо «Ранковий ексклюзив» повідомила начальник управління Вікторія Маренич:  «По-перше, був вивчений стан справ – за якою схемою, за яким положенням раніше працювало управління у справах преси та інформації, а потім, виходячи із реальних потреб і завдань, поставлених Президентом країни та головою ХОДА, були вироблені напрямки роботи, щоб з одного боку виконувати функції, покладені на управління з боку Держкомтелерадіо, і з іншого боку – завдання, поставлені розпорядженням голови ХОДА».  

В ході аналізу були виділені два основні напрямки, які склали основу структури управління. «Виникла потреба легалізувати такий напрямок діяльності як прес-служба. Попереднім керівництвом прес-служба була скасована і де-факто вона працювала, а де-юре її не існувало, - зазначила Вікторія Михайлівна.

- Ми ввели прес-службу в склад нашого управління у вигляді відділу із зв’язків зі ЗМІ, і відділ почав виконувати свої функції.

Другий відділ – відділ преси та інформації, його начальник є і заступником начальника управління, виконує обсяг робіт, пов’язаний з друкованими засобами масової інформації, районними комунальними ЗМІ, теле- і радіоорганізаціями Харківської області, а також опікується напрямком роботи з книговидавцями та книгорозповсюджувачами, який ми зараз теж починаємо піднімати з руїн».