Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі заяви про позбавлення Харкова нагород Ради Європи припиняться практично відразу після виборів. Юрій Сапронов

Всі заяви про позбавлення Харкова нагород Ради Європи припиняться практично відразу після виборів. Юрій Сапронов

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на питання про те, що лідери деяких громадських організацій постійно клопочуть про позбавлення Харкова Призу Європи, заявив: «Я не можу змусити людей «бачити» і «чути» замість «слухати» і «дивитися». Всі ці громадські організації пов'язані з колишнім губернатором Харківської області Арсеном Аваковим. Він повинен зрозуміти головне - програвати - це мистецтво. Інакше його чекає кар'єра політичного лузера. Колишньому губернаторові доведеться цьому навчитися, якщо він на це здатний».

Юрій Сапронов також відзначив, що всі ці виступи і заяви пов'язані з виборами до місцевих рад, які заплановані на 31 жовтня: «Ось побачите, що вже 31 листопада 80% всіх персоналій, які десь намагаються миготіти і говорити про позбавлення Харкова нагород, не будуть про це говорити, тому що втратять інтерес».

За словами Юрія Сапронова, на жаль, такі розмови впливають на імідж Харкова і області, і «це змушує відмиватися від того, чого немає, і говорити про те, що перевернуто з ніг на голову».

Юрій Сапронов також підкреслив, що під час поїздок по області він і його колеги дізнаються про величезну кількість прикладів кричущої безвідповідальності і в багатьох випадках крадіжок, які допускалися при попередній владі. «Ми обов'язково представимо всі це на суд мешканців області. Ми покажемо, що і як робилося в області, і про що чомусь не писалося і не говорилося», - зазначив він.