Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

IX етнічний фестиваль «Печенізьке поле» відбудеться 11 вересня

IX етнічний фестиваль «Печенізьке поле» відбудеться 11 вересня

IX етнічний фестиваль «Печенізьке поле» відбудеться 11 вересня 2010, - повідомив сьогодні на прес-конференції начальник управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації Дмитро Кузнєцов. «Це продиктовано в тому числі і тим, що 19 вересня відзначатиметься День Харківської області, до якого планується приурочити низку великих заходів, у тому числі фестиваль «Печенізьке поле», - відзначив Кузнєцов.  

У цьому році вперше до організації проведення фестивалю приєднується Харківська міська рада і міське управління культури, - повідомив виконавчий директор благодійного дитячого фонду «Берег надії» Євген Резченко. «Ми, як організатори і засновники фестивалю ще з 2002 року докладаємо максимальних зусиль для того, щоб цей фестиваль жив, розвивався, отримав максимальне поширення і популярність», - зазначив він. 

Виконавчий директор БДФ «Берег надії» також повідомив, що всі заходи традиційно будуть спільно фінансуватися за бюджетний і спонсорський рахунок. 

В даний час активно йдуть організаційні роботи, розробляється схема проведення фестивалю та його сценарний план, ведуться переговори зі спонсором і робота по залученню додаткових коштів. Працює офіційний сайт, на якому буде розміщено запрошення для учасників фестивалю та контактний телефон оргкомітету. Відбір учасників фестивалю буде проходити в серпні.