Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

9 липня відбудеться четвертий випуск слухачів курсів професійного навчання військовослужбовців

9 липня відбудеться четвертий випуск слухачів курсів професійного навчання військовослужбовців

9 липня 2010 року об 11.30 в аудиторії № 12 ректорського корпусу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" (вул. Фрунзе, 21) відбудеться урочиста церемонія випуску з врученням державних свідоцтв та міжнародних сертифікатів четвертому випуску 60 слухачів курсів професійного навчання (перепідготовки та підвищення кваліфікації) військовослужбовців. Перед початком церемонії о 10.00 в аудиторії № 28 ректорського корпусу відбудеться "Ярмарок вакансій" для випускників курсів.  

На урочистій церемонії випуску слухачів планується присутність: представників облдержадміністрації, військового Аташе з питань оборони Королівства Данії в Україні пана Ове Бак Хансена, Голови Офісу зв'язку НАТО пана Марчіна Кожіеля, ректора НТУ "ХПІ" Леоніда Товажнянського, проректора НТУ "ХПІ" Григорія Грині, проректора Хмельницького національного університету, директора Хмельницького центру перепідготовки та соціальної адаптації Михайла Войнаренка, директора Департамента соціальної адаптації Міністерства оборони України Миколи Вострікова, представників Харківського військового гарнізону, Харківського обласного центру зайнятості, представників засобів масової інформації та інших офіційних осіб.


Довідково

Курси організовані Трастовим фондом Програми НАТО «Партнерство заради миру» - Хмельницьким центром перепідготовки та соціальної адаптації Хмельницького національного університету у м.Харкові на базі Міжгалузевого інституту післядипломної освіти Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" (МІПО НТУ "ХПІ").

В НТУ "ХПІ" у 2009 - 2010 роках за даною програмою, що фінансується урядом Данії, пройшли перепідготовку 174 колишніх військовослужбовця на 3-х місячних курсах, що проводились за 500 годинною програмою за напрямами: менеджмент, маркетинг та комп’ютерні системи та мережі.

Курси розраховані на задоволення потреб працевлаштування у цивільному житті, виходячи з аналізу ринку праці, у тісній співпраці з Державною службою зайнятості України.