Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До кінця вересня співробітникам ХЕМЗу буде виплачена заборгованість по заробітній платі

До кінця вересня співробітникам ХЕМЗу буде виплачена заборгованість по заробітній платі

Найближчим часом буде визначено шлях, яким Харківський електромеханічний завод буде виведений з кризи. Заробітну плату співробітники отримають до кінця вересня. Про це голова ХОДА Михайло Добкін повідомив 7 липня в ході зустрічі з професорсько-викладацьким складом Харківського національного університету внутрішніх справ.

«Обговоривши всі складнощі, вислухавши всі сторони, крім трудового колективу (я ще не встиг з ним зустрітися), вивчивши реальну історію останніх років цього підприємства, ми прийшли до висновку, що є сьогодні реальна можливість виконати вимогу трудового колективу і виплатити заборгованість по заробітній платі до кінця вересня.Також дане підприємство буде забезпечене замовленнями, але при цьому необхідно провести реструктуризацію, тому що в тому вигляді, в якому підприємство існує, складно буде досягти серйозних результатів», - підкреслив Михайло Добкін.

Він повідомив, що були проведені зустрічі з усіма зацікавленими сторонами, включаючи можливого інвестора, і вирішення основних проблем підприємства буде визначено найближчим часом.