Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні можна говорити про стабільну фінансову ситуацію в регіоні. Михайло Добкін

Сьогодні можна говорити про стабільну фінансову ситуацію в регіоні. Михайло Добкін

Завдяки тому, що збережені так звані проблемні банки, і не погіршився баланс економічної системи, можна говорити про стабільну фінансову ситуацію в Харківській області, - вважає голова ХОДА Михайло Добкін.

«Найголовніше - що вдалося зберегти банківську систему в нашому регіоні. Ті банки, які, як вважалося, висіли над прірвою, за допомогою держави збережені, і сьогодні там працюють тимчасові адміністрації, які не дозволяють цим банкам впасти і тим самим порушити існуючий баланс. Завдяки цьому сьогодні можна говорити про стабільну фінансову ситуацію в регіоні», - сказав він під час зустрічі з професорсько-викладацьким складом Харківського національного університету внутрішніх справ.

За словами Михайла Добкіна, про стабілізацію економіки говорять і рейтинги, складені міжнародними агентствами. Вперше з початку кризи рейтингові показники України почали зростати.

«Це позитивний сигнал для нас, тому що за цими рейтингами дуже уважно стежать інвестори, і якщо є динаміка до покращення, то починають заходити інвестиції», - зазначив він.