Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наше завдання - допомогти обласному керівництву відродити Харківщину. Анатолій Мялиця

Наше завдання - допомогти обласному керівництву відродити Харківщину. Анатолій Мялиця

Щоб відродити економіку Харківської області, необхідно залучити до вирішення найбільш важливих питань досвідчених людей, які раніше керували великими підприємствами та сільськогосподарськими структурами,- вважає генеральний директор Харківського державного авіаційного виробничого підприємства, Герой України Анатолій Мялиця.

«Наше завдання - допомогти обласному керівництву залучити до роботи людей, яких ми знаємо, які зараз, може бути, вже на пенсії, до того, щоб відродити нашу Харківщину. Якщо найближчим часом люди не зрозуміють, що соціальна спрямованість всіх закликів влади наповнена реальністю, народ не буде вірити. Якщо тільки люди побачать, що ми працюємо, і є плоди нашої праці, то все у нас вийде», - сказав він.

За словами Анатолія Мялиці, у Харківській області, як і раніше, величезні перспективи в плані сільського господарства, але в цьому напрямку потрібно працювати.

«Харківщина завжди славилася своєю працею, промисловою продукцією, сільським господарством. Мені сьогодні дуже не по собі, коли я бачу навколо Харкова, що зникли такі великі колгоспи і радгоспи. Від них залишилися тільки остови, люди не знають, чим зайнятися. Які у нас були прекрасні садівничі господарства, а сьогодні вони всі пропали.Тим часом я знаю людей, які готові все це проаналізувати і запропонувати вирішення проблеми. Я вважаю, на це нам треба звернути увагу», - підкреслив він.