Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбулася презентація Харківської обласної громадської організації «Спілка Героїв України»

У Харкові відбулася презентація Харківської обласної громадської організації «Спілка Героїв України»

Громадське об'єднання Героїв України створено в Харківській області вперше і не має аналогів у країні. 7 липня з членами Спілки Героїв України зустрівся голова обласної державної адміністрації Михайло Добкін.   У ході зустрічі голова області висловив побажання, щоб надалі кожен із присутніх Героїв брав активну участь у житті суспільства і ділився досвідом з молодим поколінням.

«Хочу сказати вам слова величезної подяки за те, що ви знайшли можливість прийти на цю зустріч. Вона для мене дуже важлива, оскільки свідчить про те, що є спільне розуміння, є бажання незалежно від політичних поглядів і настроїв робити велику спільну справу, перш за все - на благо тих людей, які живуть у нашій країні і в нашому регіоні», - сказав Михайло Добкін у ході зустрічі.

У свою чергу члени Спілки Героїв України відзначили ряд суспільно важливих питань, у вирішенні яких могли б допомогти державній та обласній владі. Зокрема, мова йшла про проблеми сільського господарства і промисловості, а також виховання моралі та духовності серед молоді.