Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З хлібопекарями Харківської області буде підписаний меморандум про непідвищення цін на хліб

З хлібопекарями Харківської області буде підписаний меморандум про непідвищення цін на хліб

Протягом тижня заступники голови Харківської обласної державної адміністрації Віталій Алексейчук і Юрій Сапронов зустрінуться з керівниками хлібозаводів Харківської області, щоб обговорити з ними питання забезпечення хлібопекарських підприємств борошном,а також цінової політики на хліб.

Про це в ході прес-конференції 5 липня повідомив Віталій Алексейчук.

«Ми з Юрієм Анатолійовичем Сапроновим цього тижня будемо збирати всіх хлібопекарів і з кожним будемо обговорювати питання забезпечення наших хлібозаводів борошном, щоб у харків'ян не було проблем з хлібом. При цьому ми зробимо все, щоб, як дав розпорядження губернатор Михайло Добкін, ні в якому разі не була підвищена ціна на хліб», - підкреслив він.

За словами Віталія Алексейчука, з хлібопекарями області буде укладено меморандум про непідвищення цін на хліб. Для того, щоб досягти взаєморозуміння, з керівництвом кожного підприємства будуть зустрічатися окремо. Також заступник голови ХОДА підкреслив, що всім пекарням по можливості буде надана максимальна підтримка з боку керівництва області.

«Якщо будь-яке зернопереробне підприємство взяло кредит, я думаю, ми будемо його включати в список сільськогосподарських підприємств з погашення процентних ставок. Звичайно, все залежить від бюджету, від того, чи будуть гроші. Але з боку адміністрації і в першу чергу губернатора, будуть вжиті всі необхідні дії, щоб запобігти підвищенню ціни на хліб», - підкреслив Віталій Алексейчук.