Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Найголовніше ваше завдання, як активу району, на місці повернути людям довіру до влади. Михайло Добкін

Найголовніше ваше завдання, як активу району, на місці повернути людям довіру до влади. Михайло Добкін

З такими словами голова ХОДА звернувся до активу Лозівського району під час наради. Всі останні п'ять років ця довіра всіляко знищувалася: «На жаль, корупція, як іржа, проїла всі вертикалі влади. При повному потуранні попереднього Президента і незрозуміло чим зайнятого Уряду, створення кланової системи (особливо це стосується Лозівського району) колишнім керівництвом області та райдержадміністрації стало гарним середовищем для існування різного роду нечистих на руку ділків незалежно від займаної посади та кольору мундира».

Тепер перед активом стоїть завдання щоденної копіткої праці. «Сьогодні, щоб ми з вами мали можливість фінансувати на державному, обласному чи районному рівнях вирішення всіх завдань, нам необхідно поставити жирну крапку у всіх справами, які тут творилися.

Найголовніше ваше завдання, як активу району, на місці повернути людям довіру до влади, щоб людина не боялася у важку хвилину прийти до влади, думаючи, що з неї знімуть останню сорочку. А повагу треба заслужити», - підкреслив Михайло Добкін.