Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Турбоатом» готовий протягом п'яти років укласти з заводом імені Шевченка контрактів на суму близько 60 мільйонів доларів

«Турбоатом» готовий протягом п'яти років укласти з заводом імені Шевченка контрактів на суму близько 60 мільйонів доларів

У рамках дій з відновлення внутрішньої регіональної кооперації між великими промисловими підприємствами Харківської області «Турбоатом» вже найближчим часом збирається перерахувати 1 мільйон гривень передоплати заводу імені Шевченка за одним із контрактів. Протягом наступних п'яти років спільних контрактів планується укласти на 60 мільйонів доларів.

Про це в ході наради з питання стабілізації фінансово-економічного стану ДП «Харківський приладобудівний завод імені Т.Г. Шевченка» генеральний директор «Турбоатому» Віктор Субботін.

«У нас попереду з вами багато роботи, і ви не сумнівайтеся в тому, що ваше підприємство буде працювати. «Турбоатом» сьогодні готовий дуже серйозні контракти надати заводу імені Шевченка», - сказав він співробітникам заводу.

Як відзначив голова Харківської області Михайло Добкін, для заводу згода керівництва «Турбоатома» на нові контракти - це хороший знак.

«Я думаю, що інженерно-технічну ситуацію всередині заводу пан Суботін знає прекрасно, і якщо б він був впевнений як хороший менеджер, що завод не здатний виконати контракт, за який береться той же «Сіменс», він би не перераховував сюди гроші і не намагався укласти за п'ять років контрактів на суму майже 60 мільйонів доларів. Це дуже велика сума, і будь-яка компанія із задоволенням отримала б таке замовлення», - сказав він.